Ildflue/Brandkadet

Ildflue

Ildflueforløbet er et samarbejde mellem Helhedsplanen i Vejleåparken, Ishøj kommunes gadeplansmedarbejder og Østsjællands Beredskab. Forløbet giver to gange årligt 8 unge beboere i Vejleåparken mulighed for at deltage i et 5 dages forløb på falckstationen i Taastrup. Her lærer de unge nyttige redskaber som teambuilding, førstehjælp, idrætstest og får mulighed for at prøve kræfter med brandslukning, røgdykning og rapelling. Forløbet afsluttes med en stor opvisning i skolegården på Strandgårdskolen og overrækkelse af diplomer. 

Brandkadet

Ildflueforløbene følges op af ét årligt 12 ugers forløb for de deltagere, som er motiverede og egnede til at fortsætte. Det er i samarbejde med Østsjællands Beredskab at de særligt motiverede rekrutteres.

Forløbet på 12 uger har plads til 12 deltagere per gang, og der lægges op til, at deltagerne vil være unge fra henholdsvis Helhedsplanen i Vejleåparken og Helhedsplanerne i Taastrupgård og Gadehavegård. Der vil være ca. 4 deltagere fra hvert boligområde på hvert forløb.

For mere info kontakt Projektmedarbejder Rebecca Nansamba på tlf. 3140 4445 eller mail rna@aab.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev