Urban-Academy_FacebookCover[3]

Urban Academy

Urban Academy er et akademi, hvor unge kan dygtiggøre sig inden for kunst, kultur og idræt, og hvor der arbejdes målrettet med talentudvikling. Urban Academy hører til i Den Røde Varmecentral i Vejleåparken. Under Urban Academy er der 4 forskellige aktiviteter; Urban Dance, Urban Music, Urban Explore og Urban Voice.

Urban Dance

Urban Dance er professionel undervisning i forskellige urban danse-stilarter hver tirsdag og torsdag i Den Røde Varmecentral. Der undervises bl.a. i Dancehall og Afrobeat.

Hver tirsdag kl. 16:00-18:00

Hver torsdag kl. 16:00-18:00

Urban Dance er for alle i alderen 8-18, der elsker at danse. Urban Dance skaber rammer for at unge i Vejleåparken kan blive en del af et kreativt fællesskab med store udviklingsmuligheder. Flere gange årligt optræder danseholdet ved diverse kulturelle events eller konkurrencer.

For mere info kontakt projektmedarbejder Rebecca Nansamba på tlf. 3140 4445 eller mail rna@aab.dk

dans

Urban Music

Urban Music er professionel musikundervisning i Hip Hop genren. 

Erkan Cakmak fra Ishøj Ungdomsskole åbner hver torsdag Lydstudiet i Den Røde Varmecentral fra kl.15:00-18:00.

Her har unge mellem 10 og 17 år mulighed for at blive en del af et ambitiøst musikunivers og få kyndig vejledning i bl.a. tekstskrivning og indspilning.

Deltagerne i Urban Music er tilknyttet projektet et år af gangen, og får efter et gennemført forløb mulighed for at modtage et MyLife læringsbevis ved Ishøj Ungdomsskole.

 

For mere info kontakt projektmedarbejder Rebecca Nansamba på tlf. 3140 4445 eller mail rna@aab.dk

Urban Explore

Urban Explore er en række af kreative læringsforløb, der har til formål at give børn og unge indsigt i en ny kultur eller aktivitet. Urban Explore har fokus på kreativitet, fysisk aktivitet, håndværksmæssige færdigheder og anden uformel læring, og giver børn og unge succesoplevelser med deres kreative sider, samt via afsluttede forløb introducerer  børn og unge for spændende måder at bruge sin fritid på. Nedenfor kan du læse om nuværende, samt tidligere Urban Explore forløb.

For mere info kontakt projektmedarbejder Rebecca Nansamba på tlf. 3140 4445 eller mail rna@aab.dk

Urban Voice

Urban Voice er en ungedrevet aktivitetsgruppe og består af børn og unge tilknyttet Urban Academy.

Urban Voice arbejder for at styrke aktivt medborgerskab, demokrati og fællesskab blandt børn og unge i Vejleåparken.

Vi ser det som en vigtig opgave at give børn og unge en stemme og vise anerkendelse for deres engagement.

Urban Voice skaber et udviklende netværk for børn og unge, hvor tolerance og dialog er de bærende elementer i arbejdet med at skabe trygge og sunde rammer for boligområdets aktive børn -og ungeaktører. Deltagerne i Urban Voice vil have mulighed for at få indflydelse i kommende Urban Explore forløb, samt at udvikle andre aktiviteter for børn og unge i Vejleåparken.

For mere info kontakt Projektmedarbejder Sasha Møller på tlf. 3156 2371 eller ssm@aab.dk 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev